Expertise

Onze expertise, uw garantie

Het verschil maken, dat doen wij met onze doorgedreven expertise en authentieke aanpak als sociaal secretariaat voor bouw en aanverwante sectoren, zoals de metaalindustrie, elektriciteit, hout en stoffering. Voor kmo’s, arbeiders en bedienden. Tot onze klantenportefeuille behoren ook makelaars, studiebureaus veiligheid en stabiliteit, architecten en immobiliënkantoren. We geven richting en bieden 100% zekerheid en continuïteit voor loonverwerking en loonadministratie.

Koplopers in loonverwerking & loonadministratie

Van een ervaren sociaal secretariaat mag u het neusje van de zalm verwachten. Wij maken het waar. Dat moet ook, want loonverwerking en loonadministratie zijn precisiewerk. Voor u als werkgever of HR-verantwoordelijke vaak een tijdrovende klus. ORBISS ontzorgt volledig, zodat u zich kan richten op uw core business. Onze adviseurs volgen de laatste wijzigingen binnen de sociale wetgeving nauw op en begeleiden u toegewijd op het vlak van personeelszaken en bijhorende sociale, wettelijke en juridische kwesties.

Ook op vlak van IT zijn we een koploper. Dankzij ons E-services platform voor werkgevers, werknemers en boekhouders is het ingeven en beheren van loongegevens, fiches en documenten eenvoudiger dan ooit. Dat betekent: maximale service, minimale personeelsadministratielast.

Duidelijk, authentiek en persoonlijk. Dat is ORBISS ten top. Nu is het aan u!

Sociale Wetgeving

Maak kennis met onze adviseurs

Samenwerken

Samenwerken met sociaal secretariaat Orbiss? Waardevol!