Begeleiding en opleiding

Bij ORBISS investeren we in de toekomst – in die van u en die van ons. Onze medewerkers scholen zich continu bij en ook voor u voorzien we, samen met onze partner Embuild Antwerpen, een uitgebreid aanbod aan opleidingen.

We gaan er prat op om onze kennis te delen met HR-verantwoordelijken en iedereen die te maken heeft met ons vakgebied. Ook bedrijfsinterne opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

Opleidingen Bouw
Hr Voor Debouw Honingraat Padding

Opleidingstraject HR voor de bouw

Online 'Sociale Actua'-sessies

Tijdens deze sessies geven we je op een overzichtelijke manier de belangrijkste veranderingen op het gebied van sociale wetgeving, die van invloed zijn op uw loonverwerking en HR-beleid.

Administration
Sociale Audit

Sociale audit

De fiscus, RSZ… de kans bestaat dat u controle krijgt. Zijn uw contracten en arbeidsreglement in orde? Al gedacht aan een car policy om problemen te vermijden? Laat tijdig uw documenten nakijken voor een eventuele sociale inspectie. ORBISS doet dat vrijblijvend en proactief, wanneer u maar wil. U krijg dan al het nodige advies in een overzichtelijk verslag. We bieden deze dienst aan een democratische prijs van € 250 per sociale audit (deze prijs is exclusief BTW).

Medewerkers extra motiveren? Kom dan zeker eens praten over loonoptimalisatie. Sociaalfiscale optimalisatie, bonusplan, flexibel verlonen: er zijn verschillende opties om de individuele wensen van uw personeel te matchen aan uw belangen als werkgever. We begeleiden u graag bij deze keuzes.
Samenwerken

Samenwerken met sociaal secretariaat Orbiss? Waardevol!