Sociale Audit

Sociale audit

De fiscus, RSZ… de kans bestaat dat u controle krijgt. Zijn uw contracten en arbeidsreglement in orde? Al gedacht aan een car policy om problemen te vermijden? Laat tijdig uw documenten nakijken voor een eventuele sociale inspectie. ORBISS doet dat vrijblijvend en proactief, wanneer u maar wil. U krijg dan al het nodige advies in een overzichtelijk verslag. We bieden deze dienst aan een democratische prijs van € 250 per sociale audit (deze prijs is exclusief BTW).

Begeleiding & opleiding

Bij ORBISS investeren we in de toekomst – in die van u en die van ons. We scholen continu bij en breiden ons aanbod uit. Zoals met opleidingen. We gaan er prat op om onze kennis te delen met HR-verantwoordelijken en iedereen die te maken heeft met ons vakgebied. Vraag gerust meer info voor uw persoonlijk begeleidingsplan en infomomenten.

  • Verloningsvormen
  • Tijdskrediet
  • Economische werkloosheid
  • Arbeidsovereenkomsten
Opleidingen Bouw

Opleidingen

Bij ORBISS kan u, dankzij haar partner Embuild Antwerpen, kwaliteitsvolle opleidingen volgen aan voordelige prijzen. We beschikken over een ruim opleidingsaanbod voor arbeiders, bedrijfsleiders, kaderleden en bedienden in de bouwsector. Ook bedrijfsinterne opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

Medewerkers extra motiveren? Kom dan zeker eens praten over loonoptimalisatie. Sociaalfiscale optimalisatie, bonusplan, flexibel verlonen: er zijn verschillende opties om de individuele wensen van uw personeel te matchen aan uw belangen als werkgever. We begeleiden u graag bij deze keuzes.
Samenwerken

Samenwerken met sociaal secretariaat Orbiss? Waardevol!