Tomaat Mozarella Dip

Ingrediënten

  • 1 burrata of buffelmozzarella
  • 50g halfgedroogde tomaten
  • ¼ verse tomaat
  • 1 takje basilicum (4/6 blaadjes)
  • 25g hazelnoten
  • 2 mini chiabatta’s
  • olijfolie

Bereidingswijze

  1. Hak de mozzarella superfijn met een mes en plaats deze in een leuke kom.
  2. Hak de tomaat en de halfgedroogde tomaten heel fijn met een mes en verdeel dit over de mozzarella.
  3. Scheur de basilicumblaadjes in kleine stukjes en verspreid ze over de tomaat.
  4. Verwarm een pan en bak de hazelnoten 2min, ronddraaiend met de pan.
  5. Hak ze in stukjes en verdeel over de tomaten.
  6. Snijd de chiabatta’s in schijven en besprenkel deze met olijfolie.
  7. Bak ze kort aan beide zijden in een hete pan tot ze licht krokant worden.
  8. Serveer deze met de tomaat mozzarelladip.

Bekijk de video