Orbiss Salarisboek Cover

Salarisboek voor 2023

Niet alleen brengen wij met het salarisboek de verloning van vergelijkbare functies bij de bouwwerkgevers in kaart, maar bieden wij ook een antwoord op tal van andere vragen.

Met dit salarisboek krijgt u een inzicht in uw positie ten opzichte van een relevante vergelijkingsgroep. Dit vormt daarmee een waardevol sturingsinstrument voor uw HR-beleid.

Vul het formulier in en reserveer vandaag uw exemplaar voor 59.95 euro (excl. BTW).

Ook al bent u geen klant van Orbiss of Embuild Antwerpen, dan nog kan u hier alvast uw exemplaar reserveren van het 'Salarisboek voor de Bouw 2023' aan 59.95 euro (excl. BTW) door dit formulier in te vullen.

Nog geen lid van ORBISS, vraag een offerte aan https://orbiss.be/offerte en ontvang alsnog een gratis exemplaar van het Salarisboek.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Medewerkers extra motiveren? Kom dan zeker eens praten over loonoptimalisatie. Sociaalfiscale optimalisatie, bonusplan, flexibel verlonen: er zijn verschillende opties om de individuele wensen van uw personeel te matchen aan uw belangen als werkgever. We begeleiden u graag bij deze keuzes.
Samenwerken

Samenwerken met sociaal secretariaat Orbiss? Waardevol!