Constructiv Scan Visual

Wist u dat Constructiv niet alleen voor uw werknemers, maar ook voor u als werkgever in de bouwsector een breed scala aan diensten aanbiedt? Als fonds voor bestaanszekerheid biedt Constructiv tal van mogelijkheden om u als bouwondernemer te ondersteunen. Van administratieve hulp tot het aanbieden van sectorspecifieke opleidingen—Constructiv staat klaar om u te begeleiden.

In dit artikel willen we u graag de Constructiv-scan voorstellen. Deze scan is een krachtige tool die uw bedrijf helpt om zich te vergelijken met andere bouwbedrijven in uw regio, subsector, of van vergelijkbare grootte. De vergelijking kan gemaakt worden over een periode van maximaal vijf jaar en omvat de volgende aspecten:

  1. Leeftijd van uw personeel
  2. Anciënniteit binnen uw bedrijf
  3. Opleidingsniveau van uw werknemers
  4. Tewerkstellingscijfers
  5. Arbeidsongevallen
  6. Personeelsverloop

Op basis van deze diepgaande analyse kan Constructiv u vervolgens advies op maat geven dat specifiek gericht is op de noden en uitdagingen van uw bouwbedrijf. Dit advies helpt u om beter inzicht te krijgen in uw bedrijfsvoering en biedt handvatten om gericht te verbeteren waar nodig.

Bent u geïnteresseerd in de Constructiv-scan en wilt u een afspraak maken? Bezoek dan uw regionale Constructiv-kantoor via deze link, waar u ook meer informatie vindt over deze en andere diensten.


Meer nieuws