Deze opleiding is onderdeel van HR voor de bouw.

Bij het afsluiten van een evaluatiegesprek is het sterk aan te bevelen om de afspraken en besluiten van dit gesprek, vast te leggen in een bindend document voor de betrokken partijen. Hiervoor wordt meestal een evaluatiedocument opgesteld, waarvan de inhoud vanzelfsprekend dient samengesteld te zijn in functie van meerdere factoren.

Deze factoren kunnen sterk verschillen in functie het statuut van de werknemer, maar ook in functie van de taakomschrijving (indien deze bestaat) alsook van de objectieven die in samenspraak tijdens het evaluatiegesprek worden vastgelegd, en die voor een volgende vaststaande tijdsperiode beschreven staat in dit evaluatiedocument.

Doel moet zijn om een ‘motiverend’ en ‘overzichtelijk’ document samen te stellen waaraan de medewerker zich kan ‘verbinden’ en zich hierdoor ook meer gemotiveerd kan voelen om de afgesproken actiepunten, doelstellingen en verbeterpunten beter te kunnen implementeren in de eerstvolgende vastgelegde tijdsperiode (van meestal 1 jaar).

Na het volgen van deze halfdaagse opleiding zal u als HR-medewerker in staat zijn om een meer gericht evaluatiedocument samen te kunnen stellen, dat inhoudelijk optimaal ‘op maat’ afgestemd is op de functie, de doelstellingen alsook op de taakomschrijving van medewerker(s) en afdelingen.

Vanzelfsprekend worden de deelnemers in deze opleiding ook sterk aangemoedigd om hun ‘best-practices’ uit hun dagdagelijkse praktijk te kunnen uitwisselen onder elkaar. Een kwalitatieve kruisbestuiving zeg maar …

Een boeiend thema met vele tips & tricks die onmiddellijk toepasbaar zijn voor iedereen, in combinatie met veel onderlingen interactie vanuit ieders eigen praktijkervaring en persoonlijkheid.

Docent : Eric Van de Voordt – Notabene International

Doelpubliek

De opleiding is bedoeld voor personeels-, HR-verantwoordelijken en bedrijfsleiders uit de bouwsector.

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Belangrijk!

Het volledige inschrijvingsgeld is verschuldigd, indien;

  • u laattijdig annuleert (zie annulatievoorwaarden)
  • u afwezig bent voor de opleiding

Max. 2 deelnemers per bedrijf.

Praktische informatie

Datum: 14/11/2024
Tijd: 13u00 - 17u00
Prijs: € 110
7 vrije plaatsen
Theodoor Van Rijswijckplaats 7, 2000 Antwerpen (bekijk op kaart)

Uiterste datum inschrijving: 07/11/2024

Meer informatie

Organisator:
ORBISS vzw
0407625771

Opleidingsverantwoordelijke:
Dries Luyts
Hoofd juridische dienst
dries.luyts@orbiss.be
+32 14 490 559

Opleiding op maat?

Liever een opleiding op maat van jouw bedrijf? Vraag een offerte aan en we werken samen een voorstel uit!

Inschrijven

Deze opleiding is onderdeel van HR voor de bouw. U kan zich makkelijk voor meerdere opleidingen tegelijkertijd inschrijven op volgende pagina.

Ondernemingsinformatie

Facturatiegegevens

Contactpersoon

Deelnemer 1

Opmerkingen

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail.