Loonverwerking Loonadministratie Bouw

Dienstverlening voor ruim duizend klanten, 75 jaar loonervaring in de ‘bouw’, 18 zeer gemotiveerde medewerkers en 2 kantoren beslagen in personeelsbeleid, dit allemaal samengebald in één woord… ORBISS!

Met deze slagzin willen we de start van ons nieuw sociaal secretariaat, een fusie van Dienstbetoon en Abante, officieel op gang trappen. Onze missie is het logische antwoord te zijn op vragen omtrent personeelsbeleid in de bouwwereld.

Ons ‘ORBISS-huis’ is echter niet af, door het beste van beiden te behouden als stevige fundering willen we daarop onze dienstverlening verder uitbouwen en verbeteren. Uiteraard zorgen we ervoor dat u hiervan getuige bent via onze website, nieuwsberichten, E-zine of onze sociale media kanalen.

We staan dan ook te popelen om, na twee jaar voorbereidingen, als sociaal secretariaat ORBISS jullie te mogen begroeten.

Een periode waar onze medewerkers heel veel energie hierin hebben gestoken maar waar we ook veel hulp hebben gekregen van onze collega’s van de Confederatie Bouw Provincie Antwerpen. We zijn iedereen die heeft bijgedragen tot waar ORBISS nu al staat dan ook zéér dankbaar.

Laten we dit eerste nieuwsbericht echter beëindigen met jullie welkom te heten bij ORBISS:

Welkom op onze nieuwe website!

Aan onze trouwe klanten en aan nieuwe bezoekers aan wie we ons graag willen voorstellen!

Het ganse ORBISS-team

Meer nieuws